Меню
Your Cart

Специализирани терапии

Специализирани терапии
Ранното диагностициране и терапия при различните затруднения е изключително важно за по-късното личностово и социално функциониране. Не трябва да се губи ценно време! Навременното  провеждане на терапия е изключително важно, за да се преодолеят или минимизират последствията и да се предотврати появата на вторични проблеми.  
В зависимост от използваните методи, терапиите са класически и специализирани. В нашият Център се използват методи установени и затвърдили се във времето. Това са методи и средства използвани още от началото на прилагане на тези терапии – Логопедична, Психологическа, Рехабилитационна. Имайки предвид развитието на науките, технологиите и промените в обществото, ние предлагаме нови терапии прилагащи иновативни  методи и средства. Екипът на нашия Център е в непрекъснат процес на обучение. Всяка наука се развива, така и отделните терапии придобиват развитие и се обособяват клонове в тях. Специализираните терапии предлагани от нашите специалисти са: Юнгианската терапия; Психодрама; Пясъчна терапия; Биофийдбек; Brayn Gym.
Колкото по-рано започне терапевтичната работа, толкова по-бързи ще бъдат резултатите.
В нашия Център предлагаме комплексна терапия с индивидуален подход към всеки, като прилагаме и утвърдени с времето, и иновативни методи.